The Landon Hotel

Boka tid

BEHANDLINGAR

Medicinsk fotvård

Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad. Huden på belastade punkter som byggt på förhårdnader, liktornar, hudsprickor och valkar avlägsnas med skalpell och diamant fräs. Vårtor, svamp, psoriasis och andra hudåkommor behandlas också. Behandlingen avslutas med en cirkulationsökande fot massage.

650:-

50 min

 


Fotvård som friskvård

Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad. Huden på belastade punkter som byggt på förhårdnader, liktornar, hudsprickor och valkar avlägsnas med skalpell och diamant fräs. Vårtor, svamp, psoriasis och andra hudåkommor behandlas också. Behandlingen avslutas med en cirkulationsökande fot massage. Behandlingen är momsbelagd

800:-

50 min

 


Behandling av vårtor

Vi väljer behandlingsmetod beroende på ålder, storlek och lokalisation på vårtorna. Frysning, uttorkning och uppluckring är några av metoderna vi använder inför den valda behandlingen. Vårtor försvinner inte med en behandling utan kräver ett antal sådana. Väntar man för länge med att börja en behandling så tar det längre tid att få bort de.

350:-

30 min

 


Behandling av nageltrång

Behandlar nageltrång för att lindra besväret.

350:-

30 min

 


Fot- och underben massage

Ett varmt och mjukgörande fotbad och därefter en härlig massage som ökar blodcirkulationen så att du känner dig avkopplad.

450:-

30 min

 


Medicinsk fotvård med underben massage

Ett skönt och uppfriskande fotbad, klippning och behandling av naglar. Omvårdnad av bland annat liktorn, vårtor, hälsprickor, förhårdnader och nageltrång samt mycket mer. Allt avslutas med en härlig och avslappnande fot- och underben massage.

850:-

60 min

 


Fotspa

Behandlingen börjar med ett härligt fotbad. Jag utför en medicinsk fotvård då naglar rensas, klipps och slipas. I den medicinska fotvården ingår behandling av eventuella förhårdnader, hälsprickor, liktornar, nageltrång och vårtor. Fötterna filas och därefter ges en härlig fotskrubb och en lerinpackning. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage. Massage ökar blodcirkulationen, minskar spänningar och ger en skön avslappnade känsla.

900:-

65 min

 


Hembesök Medicinsk fotvård

Jag gör även hembesök inom närområden. Kontakta mig för mer info.

850:-

60 min

 


Vaxning hela ben

Upplev känslan av lena och mjuka ben.
Utväxten blir mjukare och mindre efter varje vaxning.

500:-

60 min

 


Vaxning halva ben

Upplev känslan av lena och mjuka ben.
Utväxten blir mjukare och mindre efter varje vaxning

350:-

30 min

 


Vaxning rygg

För att uppnå bästa resultat vid vaxning är det viktigt att längden på det hår som du vill vaxa är ca 5mm långt, dvs. minst 10-14 dagars utväxt. Då håret har 3 olika faser betyder det att du vid ditt första vaxningstillfälle hamnar mitt i alla växtfaser. Det medför att några strån kommer att fortsätta växa eftersom de inte nått till ytan ännu. Dessa strån är få och kommer att följa med vid nästa vaxning.

450:-

60 min

 


Vaxning Bikinilinje och Axiller

Behandlingen börjar med en lätt rengöring.Vaxning.Sen smörjes med en mjuk olja. Avslutas med en len och skön mousse som hämmar nytt hår.

500:-

60 min

 


Trådning hela ansiktet

Trådning är en hårborttagningsmetod som ursprungligen kommer från Asien som har en tusenårig historia bakom sig. Man använder sig av en tvinnad bomullstråd som man rullar över huden och drar med sig roten i hårstråna. Att tråda är mycket skonsammare för huden och är perfekt mot den som har känslig hud.

300:-

40 min